Onze praktijk – Tandartspraktijk L.M. Younes – Harderwijk

Tandartspraktijk L.M. Younes

Tandarts Younes is uw tandarts in Harderwijk voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid.

Onze praktijk

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht.

Wij werken in onze praktijk uitsluitend via afspraken. Dit betekent dat het zinloos is om zonder afspraak langs te komen met de bedoeling direct behandeld te worden. Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch, per e-mail of aan de balie gemaakt/geannuleerd te worden. Als u een afspraak wil annuleren dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren te melden.

Eerste Bezoek

Bij de eerste afspraak bespreken wij uw tandheelkundige geschiedenis, uw speciale wensen en uw verwachtingen van onze praktijk. Op basis daarvan maken we een passend tandheelkundig behandelplan. Na bespreking kan dit plan uitgevoerd worden.

Het te laat komen voor een afspraak

Bij te laat verschijnen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs geannuleerd kan worden wegens het hierdoor ontstane tijd gebrek.

Afspraken afzeggen

Mocht u niet op uw afspraak kunnen komen, dient u minstens 24 uur van tevoren af te zeggen. Zo kunnen wij de voor u gereserveerde tijd aan een andere patiënt aanbieden. Wanneer u zich niet tijdig afmeldt, zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Dienst/ waarneming

Indien wij niet aanwezig zijn, staat op het antwoordapparaat altijd de dienstdoende tandarts vermeld.

Pijnklachten/spoedgevallen

Wanneer u ’s ochtends voor 10uur belt met een pijnklacht/spoedgeval, proberen wij u zoveel mogelijk dezelfde dag te helpen. Belt u later op de dag, dan kunnen wij dat niet garanderen.
Voor het behandelen van pijnklachten hebben wij tijden in onze agenda gereserveerd, wij kunnen dus niet altijd rekening houden met uw voorkeuren in verband met werk-of schooltijden

Uw gegevens up-to-date

U bent er altijd zelf verantwoordelijk voor dat uw gegevens bij eventuele wijzigingen aan ons worden doorgegeven (bijvoorbeeld een verandering van zorgverzekeraar, adres of telefoonnummer).Vergeet daarom niet, ook als u verhuisd bent, uw adres gegevens te controleren bij uw volgende tandarts bezoek, ook al heeft u dit telefonisch, schriftelijk doorgegeven.

Antwoordapparaat

Indien u ons belt en u krijgt het antwoordapparaat te horen, LUISTER het bericht altijd in uw eigen belang geheel en zorgvuldig af. Er kan belangrijke informatie voor u opstaan.

Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem gerust contact met ons op!